Skip links

DIGITALNI MARKETING

Click, Like, Share & Subscribe 😉

Osvojite digitalno nebo putem povećanja vidljivosti i prepoznatljivosti Vašeg brenda. Mi ćemo vam pomoći da se predstavite u najboljem svetlu.

oglašavanje na društvenim mrežama

Budite tamo gde Vaši kupci provode vreme

Temeljnom strategijom

Kreativnim objavama

Zanimljivim tekstovima

Plaćenim kampanjama

Šta je marketing na društvenim mrežama

Šta je marketing na društvenim mrežama

Proces planiranja, kreiranja i implementacije različitih strategija i kanala komunikacije kako bi se dosegnulo do ciljnog tržišta- pomoću relevantnih informacija, interakcijom, promocijom, izgradnjom poverenja i prodajom.

Društvene mreže se koriste da privuku pažnju, pošalju poruku, pomovišu proizvode i usluge. One su idealno mesto za pozicioniranje brenda u svesti potrošača i dosezanja do ciljnog auditorijuma.

Prednosti marketinga na društvenim mrežama?

Danas se kupci često informišu o brendovima na društvenim mrežama pre nego na Googlu. Neuredni i neprofesionalno vođeni profili mogu da daju utisak kupcima da Vaše poslovanje i nije toliko ozbiljno.

Biznisi koji se ne nalazi na društvenim mrežama skoro kao da i ne postoje jer nisu vidljivi i brzo dostpni.

Savremeni potrošači žele da budu u stalnom kontaktu sa brendovima, postanu deo brend zajednice i imaju mogućnost da im se neformalno obrate.

Postajete vidljivi


Prisustvom na društvenim mrežama putem kreativnog i interesantnog sadržaja koji plasirate postaje značajno vidljiviji i dostupniji ciljnoj publici.

Vrhunsko korisničko iskustvo


Informisanjem, deljenjem sadržaja, interesantnim objavama i stalnim prisustvom na društvenim mrežama dajte vašim korisnicima vrednost koje se akumulira u vrhunsko korisničko iskustvo

Vaš brend dobija na snazi


Kontinuiranim objavljivanjem kvalitetnog sadržaja, deljenjem interesantnih informacija, permanentnim komuniciranjem sa klijentima zajednica Vaših zadovoljnih klijenata se širi.

Povećavate prodaju


Društvene mreže omogućile su biznis korisnicima da kreiraju svoje prodavnice na društvenim mrežama, opcije zakazivanja termina za usluge koje pruzate. Pored toga, plaćeno oglašavanje nudi vam mogućnost rasta prodaje i portfolia klijenata.

Reklamiranja


Pored organskog rasta, društvene mreže nude mogućnost plaćenog reklamiranja koje omogućava dolazak do šire publike, povećanja prodaje i širenja prepoznatljivnosti brenda

Informisanja


Svaka objava je informacija o vašem poslovanju. Imate akcije obavestićete publiku. Deljenjem linka o novom blogu, najavom događaja, novih proizvoda i usluga informišete vaše ciljno tržište. 

Povezivanja


Ne samo da su društvene mreže korisne za razmenu informacija, već su i odličan način povezivanja s kupcima, saradnicima i izgradnji odnosa koji vam omogućuju da ojačate svoju poziciju.

Mogućnost deljenja sadržaja


Informacije nisu ništa ako se ne dele, zbog čega su usluge društvenih medija toliko efikasne. Ove platforme su izgrađene za razmenu informacija široj publici.

Kako možemo da Vam pomognemo?

Specijalizovani smo za marketing na sedam različitih platformi za oglašavanje. Oni su najpopularniji i u praksi pokazali su najveću efikasnost.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Twitter
  • TikTok
  • Pinterest
  • Youtube
Specijalizovani smo za marketing na sedam različitih platformi za oglašavanje.

Zašto se razlikujemo od drugih?

Zašto se razlikujemo od drugih?

Nemamo pakete, jer uslugu prilagođavamo prema Vašim potrebama

Objave koje kreiramo su unikatne

Tekstovi koje pišemo su jedinstveni

Dostupni smo 24/7 za sva Vaša pitanja

Redovni sastanci i izveštaji

Tokom saradnje obučavamo Vas kako biste razumeli metrike i procese

Mi smo deo Vašeg tima, jer imamo isti cilj

Explore
Drag