Skip links

Grafički dizajn

Izrada logotipaflajeraetiketa

Dizajn koji vaše poslovanje podiže na viši nivo

Zašto je važan vizuelni identitet firme?

Zašto je važan vizuelni identitet firme?

Vizuelni identitet opisuje sve što kupci fizički mogu da vide o Vama – od logotipa, dizajna pakovanja, nastupa na digitalnim kanalima, do dizajna enterijera prodavnice ili kancelarije.

Potencijalni klijenti Vas ne poznaju, znaju samo ono što vide ili pročitaju o Vama. Vizuelni elementi oblikuju percepciju publike o Vašem brendu, izražava jedistvene osobine Vašeg brenda, diferencira Vaš u odnosu na konkurenciju i emocionalno povezuje sa Vašim ciljnim tržištem.

Najveći deo utiska o brendu publika stiče putem logotipa, pakovanja, kampanja. Zbog toga je važno da vizuelni identitet odražava strategiju Vašeg brenda.

dizajn korporativnog identiteta

Jak korporativni identitet

Osnovna karakteristika korporativnog identiteta je jedan stil koji je prepoznatljiv za vaš brend. Korporativni identitet se sastoji od 3 ključna elementa i nekoliko pratećih. Ključni elementi su: logotip, vizit karta, memorandum.

Etiketa koja govori sve jezike

Dizajn etikete je često presudan pri odlučivanju o kupovini prozvoda, zbog toga on mora biti takav da privuče pažnju potencijalnim kupcima i da ih zainteresuje.
Etiketa svojim dizajnom mora da se izvoji od konkurencije.

dizajn ambalaže
Explore
Drag